Blog

upv radio

La Ruta del Grial en la radio de Universidad Politécnica de Valencia "Cruce de caminos"

La Ruta del Grial va ser el tema del programa de ràdio "Cruce de caminos" de la Universitat Politècnica de València el dilluns 16 de desembre. 

L' entrevista va informar sobre diversos temes de la Ruta del Grial. Els contertulians van ser: Fina Domenech responsable de la Ruta del Grial a la Comunitat Valenciana, Fran Picazo comissari de "Obras Conmemorativas de la Ruta del Grial" i Jose Manuel Girones periodista, exdirector d'Unesco València. 

Onda Cero Radio

La Ruta del Grial en "La Brújula Comunidad Valencina" Onda Cero Radio

El dijous 12 de desembre de 2019 es va emetre el programa "La Brújula Comunidad Valenciana" amb la temàtica Ruta del Grial des del saló de plens de l'Ajuntament de Massamagrell amb l'assistència de públic.

Els contertulians van abordar la Ruta del Grial des de diversos punts de vista: l'institucional, el local, l'arquebisbat, professionals del turisme, experts en màrqueting i món de l'art.

Escultura Ruta del Grial en Massamagrell

Escultura Ruta del Grial a Massamagrell

Segona figura de la Ruta del Grial a la seua entrada al territori de la Comunitat Valenciana. Situada a Massamagrell, aquesta escultura titulada "La última cena" dins del projecte de la "Obra commemorativa Ruta del Grial", idea original de l’artista Antonio Peris Carbonell, projecte iniciat i impulsat per Turisme Comunitat Valenciana (Generalitat Valenciana).

Escultura Ruta del Grial en Barracas

Escultura Ruta del Grial a Barraques

Primera figura de la Ruta del Grial a la seua entrada al territori de la Comunitat Valenciana. Situada a Barraques, aquesta escultura titulada "Alfons el Magnànim porta el Grial a la Comunitat Valenciana" dins del projecte de la "Obra commemorativa Ruta del Grial", de l’artista Antonio Peris Carbonell.

Turisme recibe al primer peregrino internacional  que ha completado a pie la Ruta del Grial

Turisme rep al primer pelegrí internacional que ha completat a peu la Ruta del Grial

La Ruta del Grial, comença a desenvolupar-se turísticament, representants de Turisme Comunitat Valenciana, al costat d'altres entitats van rebre el passat 14 de setembre al primer pelegrí internacional, l'italià Antonio Aiardi, en el final de la ruta, a la puerta de los hierros de la Catedral de València, la port

Lang Lang visita el Grial

Lang Lang visita el Grial

La visita del prestigiós pianista xinés Lang Lang ha arribat a València de la mà de Turisme Comunitat Valenciana. Ha tingut l'oportunitat de recórrer la ciutat i visitar les icones patrimonials i culturals més rellevants de la ciutat entre elles la Capella del Grial, situada en la Catedral de València.

Cocina singular en la Ruta del Grial

Cuina singular en la Ruta del Grial

La cuina del convent de Sant Esperit (Gilet) té un cuiner singular, el pare Ángel. Fra Ángel cuina diàriament el que troba en el mercat, lloc on decideix els seus menús. Ell elabora el menú sencer, fins i tot el pa i els dolços. La seua cuina de cullera amb receptes de tota la vida és senzilla i casolana.

Turoperadores polacos conocen la Ruta del Grial

Turoperadors polonesos coneixen la Ruta del Grial

Un famtrip polonés de turisme religiós visita la Comunitat Valenciana convidats per Turisme Comunitat Valenciana per a conéixer de primera mà la Ruta del Grial. El grup format per set turoperadors va quedar impressionat amb els recursos turístics que conformen la ruta. En tornar al seu país van organitzar un grup de cinquanta persones per a realitzar la Ruta del Grial i donar a conéixer la Comunitat Valenciana als seus compatriotes.